Gratis verzending *
Sample op zicht
Goede communicatie
25+ jaar ervaring
Gratis digitaal drukvoorbeeld

Tricorp Accessoires online bestellen

Bedrukte Tricorp accessoires

Bedrukte Tricorp accessoires zijn geschikt voor iedere professional! Met de accessoires van Tricorp kunt u uw Tricorp outfit helemaal compleet maken. Met de juiste accessoires haalt u namelijk nog meer uit de werkkleding van Tricorp. Tricorp heeft werkkleding voor iedereen. Dat betekent niet alleen werkkleding voor dames en heren, maar ook werkkleding voor professionals in de meest uiteenlopende vakgebieden. Ieder bedrijf heeft behoefte aan veilige, betrouwbare en hoogwaardige werkkleding. Bij Tricorpwereld vindt u een ruim assortiment aan Tricorp accessoires, zoals caps, mutsen, riemen en sokken. Door een ruim aanbod van verschillende maten kan iedereen kleding dragen waarin hij of zij zich prettig voelt en comfortabel in kan werken.

Vanaf 1 stuk

Alle Tricorp accessoires kunnen al besteld worden vanaf 1 stuk. Voor Tricorp is het van groot belang dat de kwaliteit en de comfort van de producten gegarandeerd blijft. Daarnaast staat circulariteit ook hoog in het vaandel bij dit bedrijf. Ook bij circulaire producten doet het bedrijf geen concessies aan kwaliteit, maar zorgt het zelfs voor optimalisatie in kwaliteit en functionaliteit. Tricorp wil de aarde beschermen, grondstoffen behouden en de verantwoordelijkheid nemen voor de mensen die meewerken aan hun producten. Tricorp is verbonden aan het Nationaal Fonds Kinderhulp, waardoor Tricorp met haar accessoires kan bijdragen aan een circulaire en kind vriendelijkere wereld.

Tricorp accessoires bestellen

Bij Tricorpwereld kunt u makkelijk en snel de Tricorp accessoires bestellen. Bij ons kiest u eenvoudig de maten, de kleur en de drukpositie. Wanneer u hulp nodig heeft bij uw zoektocht naar de perfecte sweater, kunt u altijd contact opnemen met een van onze medewerkers via de mail, telefoon of chat. Met de Tricorp accessoires weet u zeker dat al uw medewerkers er netjes uit zullen zien op de werkvloer. Onze gespecialiseerde medewerkers hebben veel ervaring met de in- en verkoop van bedrukte en onbedrukte werkkleding, die in hoge en lage aantallen te bestellen zijn. Zo maken we het voor u mogelijk om met uw budget een breed publiek te bereiken.