Gratis verzending *
Sample op zicht
Goede communicatie
25+ jaar ervaring
Gratis digitaal drukvoorbeeld

Tricorp Jeans online bestellen

Bedrukte Tricorp jeans

Bedrukte Tricorp jeans zijn geschikt voor iedereen! De jeans zijn erg geliefd door de tijdloze, nonchalante uitstraling, de sterke stof en de comfortabele pasvorm. Bij veel mensen zijn jeans de absolute favoriet. Tricorp beschikt niet alleen over werkkleding voor dames en heren, maar ook voor professionals in de meest uiteenlopende vakgebieden. Ieder bedrijf heeft behoefte aan veilige, betrouwbare en hoogwaardige jeans. Een Tricorp jeans biedt ontzettend veel mogelijkheden. Als eerste heeft u de keuze om de Tricorp jeans te laten bedrukken op achterzijde van de kontzak. Daarnaast kunt u kiezen uit veel verschillende maten. Door de vier verscheidene lengtematen, kunnen de jeans door bijna iedere professional gedragen worden. De jeans bieden genoeg ruimte om gereedschap op te bergen.

Jeans met bedrukking

Bij Tricorpwereld kunnen alle jeans voorzien worden van een mooie bedrukking. Deze bedrukking kan bestaan uit uw logo, bedrijfsnaam, afbeelding of zelfgekozen tekst. Tricorp heeft kwaliteit, comfort en duurzaamheid erg hoog in het vaandel staan. Tricorp wil de aarde beschermen, grondstoffen behouden en verantwoordelijkheid nemen voor de mensen die meewerken aan de producten. De dragers van de Tricorp jeans dragen bij aan een circulaire en kind vriendelijkere wereld. Benieuwd naar hoe uw logo eruit zal komen te zien op de jeans? Vraag dan vrijblijvend een digitale proef aan en laat u verrassen door onze studio!

Tricorp jeans bestellen

De Tricorp jeans met logo kunt u makkelijk en snel bestellen bij Tricorpwereld. U kunt bij ons eenvoudig de maten, de kleur en de drukpositie kiezen. Wanneer u nog vragen of specifieke wensen heeft, kunt u altijd contact opnemen met een van onze medewerkers. Wij zijn te bereiken via de chat, mail of telefoon en helpen u graag verder. We maken het voor u mogelijk om met uw budget een breed publiek te bereiken. Met de Tricorp jeans weet u zeker dat u er op kantoor en in het magazijn gegarandeerd netjes uit zal zien.