Gratis verzending *
Sample op zicht
Goede communicatie
25+ jaar ervaring
Gratis digitaal drukvoorbeeld

Tricorp Overalls online bestellen

Bedrukte Tricorp overalls

Bedrukte Tricorp overalls zijn geschikt voor iedere professional. Een overall biedt de nodige bescherming in de werkplaats of buiten. Een overall als werkkleding of bedrijfskleding is in veel branches niet weg te denken. Denk hierbij aan branches zoals de techniek, bouw, offshore of een beroep in de agrarische sector. Tricorp heeft werkkleding voor iedereen. Ieder bedrijf heeft behoefte aan veilige, betrouwbare en hoogwaardige overalls. Een bedrukte Tricorp overall biedt ongelooflijk veel mogelijkheden. Om te beginnen heeft u de keuze om de overalls te voorzien van een bedrukking op de borst of om de overalls onbedrukt te bestellen. Door een ruim aanbod van verschillende maten, kan ieder persoon kleding dragen waarin hij of zij zich prettig voelt en comfortabel in kan werken.

Tricorp overalls met logo

Bij Tricorpwereld kunnen alle overalls bedrukt worden met uw logo, afbeelding of slogan. U heeft bij de overalls de keuze om te ze laten voorzien van kniestukken. Dit zorgt voor extra kniebescherming. De overalls van Tricorp bieden tevens veel opbergmogelijkheden door de diverse zakken. Bij Tricorp staat comfort en kwaliteit van de kleding voorop. Ook is circulariteit erg van belang bij Tricorp. U kunt kiezen uit de verschillende maten XS tot en met 8XL. Benieuwd naar hoe jouw logo er de overall uit zal komen te zien? Vraag dan vrijblijvend een digitale proef aan en laat u verrassen door onze studio!

Tricorp overalls bestellen

Bij Tricorpwereld kunt u makkelijk en snel de Tricorp overalls met opdruk bestellen. U kunt bij ons eenvoudig de maten, kleur en drukpositie kiezen. De overalls kunnen zowel bedrukt als onbedrukt al besteld worden vanaf 1 stuk. Met de overalls van Tricorp weet u zeker dat al uw medewerkers er netjes uit zullen zien. Wanneer u vragen of specifieke wensen heeft, kunt u altijd contact opnemen met een van onze medewerkers. U kunt ons bereiken via de chat, mail of telefoon.