Gratis verzending *
Sample op zicht
Goede communicatie
25+ jaar ervaring
Gratis digitaal drukvoorbeeld
Een ogenblik geduld a.u.b. De producten worden geladen.

Bedrukte Tricorp Sweaters

Sweaters Tricorp

De sweaters van Tricorp zijn geschikt voor iedere professional. De sweaters zijn perfect voor de koudere wintermaanden. Tricorp is een team dat samen werkt én samenwerkt aan het ontwikkelen en produceren van de beste werkkleding voor iedere professional. Tricorp wil ervoor zorgen dat professionals over werkkleding beschikken waarmee zij het beste uit hun dag kunnen halen. De werkkleding van Tricorp vertegenwoordigt de dragers in identiteit, functionaliteit en duurzaamheid. Tricorp weet dat men met samenwerken veel meer bereikt dan als individu. Steeds meer materialen waar de producten van Tricorp van zijn gemaakt, zijn OEKO-TEX standaard 100 gecertificeerd. Dit houdt in dat de materialen getest worden op meer dan 300 schadelijke stoffen en dat ze aan zeer strenge criteria moeten voldoen. Op deze manier kan onze veiligheid en kwaliteit gewaarborgd worden.

Sweaters met logo

Alle Tricorp sweaters kunnen voorzien worden van uw logo, bedrijfsnaam of slogan. Dit kan door middel van een bedrukking of borduring op de borst en/of rug. U zet uw naam meer in het licht en u zult meer opvallen wanneer u werkkleding laat bedrukken of borduren met uw logo. Tricorp werkt erg hard aan duurzaamheid, van het verduurzamen van de productie zelf en de wijze en omstandigheden waarin de kleding wordt geproduceerd tot de werkzaamheden op kantoor. Het is belangrijk dat de werkkleding past bij het werk van de drager. Daarom biedt Tricorp één collectie werkkleding die bestaat uit meerdere lijnen. Deze collectie werkkleding past bij iedere professional. De Tricorp sweaters kunnen zowel bedrukt als onbedrukt al besteld worden vanaf één stuk. Bent u benieuwd naar hoe uw logo of bedrijfsnaam er uit zal komen te zien op de Tricorp sweater? Vraag dan gratis een digitale proef aan en laat u verrassen door onze studio.

Motto Tricorp

Tricorp heeft als motto ‘Mooi kan altijd mooier en goed kan altijd beter’. Centraal staat hierbij samenwerken om te denken in oplossingen en uitdagingen voor elkaar, maar vooral ook met elkaar. Tricorp heeft voor zowel dames als heren werkkleding in de meest uiteenlopende vakgebieden. Bij professionals is het van belang dat de werkkleding perfect past. Tricorp werkt mee aan de Duurzame Ontwikkelingsdoelstellingen van de Verenigde Naties. Binnen Tricorp staan een aantal Sustainable Development Goals centraal. De doelen zijn geen armoede, goede gezondheid en welzijn, kwaliteitsonderwijs, gendergelijkheid, schoon water en sanitair, waardig werk en economische groei en ongelijkheid verminderen. Ook verantwoorde consumptie en productie, klimaatactie, leven in het water, leven op het land en partnerschap om doelstellingen te bereiken behoren tot de doelen.

9,3
1 - 30 van 9 resultaten
Hulp nodig? Bel Job op +31 (0) 85 773 18 37

1 - 30 van 9 resultaten
10

" Ik heb deze samenwerking als zeer snel professioneel en fijn ervaren. "

Stan Kraaijvanger 06 May 2021