Gratis verzending
Sample op zicht
Goede communicatie
25+ jaar ervaring
Gratis digitaal drukvoorbeeld

Bedrukte Tricorp T-shirts met lange mouwen

Bedrukte Tricorp T-shirts met lange mouwen

Bedrukte Tricorp T-shirts met lange mouwen zijn geschikt voor iedere professional. De shirts met lange mouwen zijn geschikt voor de wat koudere maanden in het jaar. Tricorp heeft werkkleding voor iedereen. Dat betekent niet alleen werkkleding voor dames en heren, maar ook werkkleding voor professionals in de meest uiteenlopende vakgebieden. Ieder bedrijf heeft behoefte aan veilige, betrouwbare en hoogwaardige T-shirts met lange mouwen. Een bedrukt shirt met lange mouwen biedt ongelooflijk veel mogelijkheden. Om te beginnen heb je de keuze om de Tricorp shirts te voorzien van een bedrukking op de borst en/of rug of om de sweaters onbedrukt te bestellen. Daarnaast kun je kiezen uit de verschillende maten XS tot en met 8XL en zijn de shirt al verkrijgbaar vanaf 1 stuk.

Shirts met lange mouwen

Alle Tricorp shirts met lange mouwen uit ons assortiment kunnen bedrukt worden met je logo, afbeelding of slogan. Voor Tricorp is het van groot belang dat de kwaliteit en de comfort van de producten gegarandeerd blijft. Daarnaast heeft het bedrijf uit Rijen ook circulariteit hoog in het vaandel staan. Ook bij circulaire producten doet het bedrijf geen concessies aan kwaliteit, maar zorgt het zelfs voor optimalisatie in kwaliteit en functionaliteit. Tricorp wil de aarde beschermen, grondstoffen behouden en de verantwoordelijkheid nemen voor de mensen die meewerken aan hun producten. Ook is Tricorp door middel van een strategisch partnership verbonden aan het Nationaal Fonds Kinderhulp. Op deze manier kunnen de dragers van de Tricorp T-shirts met lange mouwen bijdragen aan een circulaire en kind vriendelijkere wereld.

Tricorp T-shirts met lange mouwen bestellen

Bij Tricorpwereld kun je makkelijk en snel de Tricorp T-shirts met lange mouwen bestellen. Bij ons kies je eenvoudig de maten, de kleur en de drukpositie. Wanneer je hulp nodig hebt bij je zoektocht naar het perfecte shirt, kun je altijd contact opnemen met een van onze medewerkers via de mail, telefoon of chat. Met de Tricorp sweaters weet je zeker dat je op kantoor en in ieder magazijn er netjes uit zal zien. Onze gespecialiseerde medewerkers hebben veel ervaring met de in- en verkoop van bedrukte en onbedrukte werkkleding, die in lage en hoge aantallen te bestellen zijn. Zo maken we het voor je mogelijk om met jouw budget een breed publiek te bereiken.