Gratis verzending *
Sample op zicht
Goede communicatie
25+ jaar ervaring
Gratis digitaal drukvoorbeeld

Tricorp Thermokleding online bestellen

Bedrukte Tricorp thermokleding

Bedrukte Tricorp thermokleding is geschikt voor iedere professional. De thermokleding is ideaal voor de koudere maanden in het jaar. Zo kunnen u en uw medewerkers toch warm blijven ondanks de lage temperaturen. Tricorp beschikt over werkkleding voor iedereen. Dat betekent niet alleen werkkleding voor dames en heren, maar ook werkkleding voor professionals in de meest uiteenlopende vakgebieden. Ieder bedrijf heeft behoefte aan veilige, betrouwbare en hoogwaardige thermokleding. De thermokleding kan besteld worden in de verschillende maten XS tot en met 5XL. Ook is de thermokleding al beschikbaar vanaf 1 stuk. Door een ruim aanbod van verschillende maten, kan elk persoon kleding dragen waarin hij of zij zich prettig voelt en comfortabel in kan werken.

Tricorp thermoshirts

De Tricorp thermoshirts zijn gegarandeerd gemaakt van een goede kwaliteit en zijn ook erg comfortabel. Bij Tricorp staat circulariteit hoog in het vaandel. Ook bij circulaire producten doet het bedrijf geen concessies aan kwaliteit, maar zorgt het zelfs voor optimalisatie in kwaliteit en functionaliteit. Tricorp heeft als doel om de aarde te beschermen, de grondstoffen te behouden en neemt verantwoordelijkheid voor ons leefklimaat. Daarnaast is Tricorp verbonden aan het Nationaal Fonds Kinderhulp door middel van een strategisch partnership. Op deze manier kunnen de dragers van Tricorp thermokleding bijdragen aan een circulaire en kind vriendelijkere wereld.

Tricorp thermokleding bestellen

Tricorp thermokleding kunt u makkelijk en snel bestellen bij Tricorpwereld. Bij ons kiest u eenvoudig de maten en de kleur van de kleding. Met onze Tricorp thermokleding bent u verzekerd van goede werkkleding. Onze gespecialiseerde medewerkers hebben veel ervaring met de in- en verkoop van werkkleding, die in hoge en lage aantallen te bestellen zijn. U kunt altijd contact opnemen met een van onze medewerkers wanneer u hulp nodig heeft bij uw zoektocht naar de perfecte thermokleding. Wij zijn eenvoudig te bereiken via de chat, mail of telefoon. We helpen u altijd graag verder!