Gratis verzending *
Sample op zicht
Goede communicatie
25+ jaar ervaring
Gratis digitaal drukvoorbeeld

Tricorp Veiligheidsvestjes online bestellen

Bedrukte Tricorp veiligheidsvestjes

Bedrukte Tricorp veiligheidsvestjes zijn vestjes met een hoog zichtbaarheidsgehalte. Door de fluorescerende kleur en de reflectiestrepen van de veiligheidsvestjes valt u op gedurende de dag, schemer en nacht. Veiligheidsvestjes worden veel gebruikt in het verkeer, zowel bij verkeersregelaars als door kleine kinderen op de fiets. Ook tijdens het hardlopen komt u deze vestjes veel tegen. De vesten zorgen ervoor dat u goed zichtbaar bent in het verkeer. Bij Tricorpwereld vindt u een ruim assortiment aan Tricorp veiligheidsvestjes. Wij hebben veiligheidsvestjes in verschillende kleuren en maten. De maten verschillen van XS tot en met 5XL. Hierdoor zal er voor iedereen een geschikt veiligheidsvestje tussen zitten. Alle hesjes voldoen aan de Europese EN-normen.

Veiligheidsvestjes met opdruk

Alle veiligheidsvestjes uit ons assortiment kunnen voorzien worden van een mooie opdruk. Deze opdruk kan bestaan uit uw logo, bedrijfsnaam of slogan en kan geplaatst worden op de borst en/of rug. Veiligheidsvestjes zijn geschikt voor allerlei doelgroepen, zoals verkeerregelaars en bouwvakkers, maar ook voor basisschoolkinderen. Laat veiligheidsvestjes bedrukken voor uw relaties en laat hiermee zien dat u geeft om de veiligheid van uw relaties. Veiligheidsvestjes worden gedragen door mensen van alle leeftijden. U kan daarom iedere relatie blij maken met een veiligheidsvest. Benieuwd naar hoe de vestjes eruit komen te zien met uw logo? Vraag dan vrijblijvend een digitale proef aan en laat u verrassen door onze studio!

Tricorp veiligheidsvestjes bestellen

Tricorp veiligheidsvestjes bestelt u makkelijk en snel bij Tricorpwereld. U kunt bij ons eenvoudig de maken, kleur en drukpositie kiezen. De veiligheidsvestjes kunnen al besteld worden vanaf 1 stuk. Bij Tricorp staat comfort en kwaliteit voorop. Daarom bent u met Tricorp veiligheidsvestjes verzekerd van goede veiligheidsvestjes. Wanneer u nog vragen of specifieke wensen hebt, kunt u altijd contact opnemen met een van onze medewerkers. Wij helpen u graag verder. U kunt ons bereiken via de chat, mail of telefoon.